Wie zijn ‘wij’?

‘Wij’ zijn Corine de Boer en Hansje Huson. Blij met het dorpse gevoel dat de Merenwijk ons geeft, betrekken we graag meer mensen bij meer inspirerende activiteiten in de wijk.

Corine was nauw betrokken bij de succesvolle actie tegen sluiting van onze Merenwijkbieb. In haar werk als HR Controller is ze dagelijks betrokken bij mensen én bij spreadsheets. Haar huiskamer was een van de podia tijdens Kunst uit Eigen Stal 2015.

Hansje verdient haar brood met communicatie. Ze was een van de initiatiefnemers van de Stop Jachthaven-actie en coördineert het Repair Café in Op Eigen Wieken. Samen met Sylvia Bos zette ze Kunst uit Eigen Stal vorig jaar op de kaart.

Wij doen de coördinatie, maar níet de organisatie. Want eigenlijk hebben we er (net als jullie) helemaal geen tijd voor. Maar we vinden het té leuk om niet te doen. En we zijn er van overtuigd dat we er met z’n allen met een minimum aan inspanning een hele leuke dag van kunnen maken.

Karin Schuitemaker is onze steun en toeverlaat op Twitter. En natuurlijk werken we nauw samen met Ursula Smeele van het Kunst in de Stal Festival!

Advertenties